Hundleksaker du kan göra själv

Alla blir väl uttråkade någon gång emellanåt och det stämmer också för hundar. För hunden som behöver lite underhållning kan du snabbt, billigt och enkelt göra egna hundleksaker med material du ofta har hemma. Pyssla själv och gör leksaker som blir praktiskt taget gratis! Allt du behöver är lite tålamod och enkla material du hittar hemma. Kom bara ihåg att du aldrig bör lämna hunden ensam med leksaker som kan sväljas eller vara farliga. Läs vidare för mer information och instruktioner för tre enkla och roliga hundleksaker du kan göra själv!

Snabba och enkla hundleksaker

playful dogs play - pulls the toyNora, en företagsam Sjuåring sålde hemgjorda hundleksaker för att kunna köpa en egen hund och du kan enkelt göra likadana leksaker själv. Med pengarna hon tjänade på leksakerna kunde hon få sin nya hund och hon är överlycklig med sitt älskade husdjur. Nora gjorde fina leksaker av fleece och du kan enkelt göra egna. Allt du behöver är några gamla plädar eller fleecetröjor och en sax. Först klipper du jämntjocka remsor av tyget. De bör inte vara för breda eller för korta, eftersom de ska flätas. Lägg flera remsor ovanpå varandra och fläta ihop dem. Avsluta med en ordentlig knut på varje ände. Klart!

Använd material du hittar hemma

En annan rolig leksak du kan göra åt hunden fixar du lätt med en tennisboll och en bit rep. Gör hål på varje sida av tennisbollen och trä igenom repet. Knyt repet och se till att det sitter åt. Vips har du en rolig leksak som hunden kan leka med.Har du en tennisboll och en gammal t-shirt hemma kan du göra en leksak som är både snygg och rolig. Börja med att klippa av ärmarna och ringningen på tröjan. Klipp till en fyrkantig tygbit och lägg tennisbollen i mitten. Vänd på tyget och knyt så att tennisbollen sitter fast. Klipp remsor i tyget nedanför tennisbollen och fläta remsorna. Nu är du klar och kan ge hunden den nya leksaken.