Att köpa en retriever eller cocker spaniel

När du ska köpa en hund kan du kolla på hundraserna retriever och cocker spaniel. Det finns olika cocker spaniels och retrievers. Att äga en cocker spaniel eller en retriever är verkligen härligt, du kan få en vän för livet. Det är mycket att tänka på när du ska köpa en ny hund. Att hitta en bra försäkring är en viktig sak. Ett tips är att kolla in lassie.co som är en digital djurförsäkring. Att ha en bra hundförsäkring är guld värt när olyckan är framme eller din hund blir sjuk. Veterinärvård är långt ifrån billigt. Du kan se djurförsäkringen som ett skydd för din ekonomi. Det är även betryggande att veta att du faktiskt kan ge din hund den allra bästa vården om det skulle krävas.

Välj rätt hundförsäkring

Det bästa med djurförsäkringen lassie.co är att du premieras om din hund lever ett friskt liv utan några olyckor eller sjukdomar. Du kan välja mellan olika skydd som är uppdelade i försäkringspaketen mini, medel eller stor. Välj det skydd som passar dig och din hund bäst. Något annat som är värt att veta är att lassie.co har marknadens högsta ersättning. Det bästa med lassie.co är att du kan få personliga råd och kunskap av dem för att din hund ska må så bra som möjligt.

Cocker spaniels och retrievers är lojala och vänliga hundar

Många väljer att köpa en cocker spaniel eller en retriever för att det är väldigt trevliga sällskapshundar. Det är dock viktigt att både en cocker spaniel och en retriever får den stimulans de behöver. Båda hundraserna har jaktliga egenskaper som helst bör stimuleras på något sätt. Cocker spaniels och retrievers är samarbetsvilliga, lojala, tåliga, arbetsglada och vänliga. Om du funderar på att köpa en hund ska du definitivt titta närmare på cocker spaniels och retrievers, kanske till och med träffa någon av hundarna. Labrador retriever är en av de populäraste hundraserna i Sverige.

Kolla upp stamtavlan

När du ska köpa en cocker spaniel eller en retriever ska du tänka på att kolla upp stamtavlan. Ett bra tips är att kontakta flera uppfödare för att titta på olika stamtavlor. När en hund har en bra stamtavla ökar du chanserna för att få en hund som mår bra utan större bekymmer. Dock är inget garanterat bara för att stamtavlan ser bra ut.

Det finns olika cocker spaniels och retrievers

Det finns åtta olika cocker spaniels enligt Svenska kennelklubbens hundrasguide. Det finns enligt samma guide sex olika retrievers. Alla retrievers och cocker spaniels skiljer sig en del åt både i mentalitet och utseende. Hitta den retriever eller cocker spaniel som tilltalar dig mest. Du kan alltid rådfråga andra som har någon av dessa hundraser om råd och tips för att hitta rätt hund för dig.